X

Samenkomst


Na de uitvaart van een dierbare is er vaak behoefte om samen te komen om na te praten of om te herdenken.

Het team van NRH begrijpt als geen ander dat zulke momenten moeten plaatsvinden op gepaste plekken en onder gepaste omstandigheden.

De historische en rustieke omgeving van NRH kan dan ook een aanzienlijke bijdrage leveren aan de juiste invulling van dit proces. Het samenzijn kan worden aangekleed met een koffie- en theearrangement, maar een (uitgebreide) lunch, borrel of diner behoort ook zeker tot de mogelijkheden die u zo persoonlijk kunt maken als u wilt.

Wij beschikken over meerdere stijlvolle ingerichte ruimten. Deze kunnen voor verschillende doelen worden ingericht, waaronder een aparte ruimte voor familie, eventueel ook voor de condoleance. Er is audio apparatuur aanwezig. Op en rondom het Kerkplein is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij een grote herdenking is er de mogelijkheid om een grote tent op het Kerkplein te plaatsen. Zo kunnen er nog meer gasten aanwezig zijn. Het is voor het team van NRH geen enkel probleem om in de tent een live video verbinding op te zetten met de dienst in de kerk.

Voor informatie over de kerk, die zich 100 meter vanaf NRH bevindt, verwijzen wij u naar de website http://dorpskerkdiepenveen.nl/