X

Ceremonie


NRH heeft alles in huis om van uw huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken.

Ons prachtige pand bevindt zich op een historische en romantische plek in Diepenveen: het Kerkplein, waar ook het oude sfeervolle kerkje van Diepenveen staat. Dit plein is omgeven door historische panden en voorzien van oude hoge bomen die de plek veel sfeer geven.

Het is dus heel goed mogelijk dat uw complete huwelijksdag plaats vindt in en rondom NRH. De huwelijksvoltrekking voor de burgerlijke stand kan namelijk ook bij ons plaatsvinden. Afhankelijk van hoeveel gasten hierbij aanwezig zijn kiest u de gewenste ruimte.

Het kerkelijk huwelijk kan plaatsvinden in de kerk van Diepenveen, op nog geen 100 meter lopen van NRH. Na de kerkelijke inzegening is er ruimte voor het aansnijden van de bruidstaart. Of, indien gewenst, start u gelijk met een feestelijke borrel. Als u na de borrel gekozen heeft voor een diner met uw dierbare familie en vrienden dan is dat heel goed mogelijk in een van onze sfeervolle dinerruimten. Terwijl u en uw gasten zich even op kunnen frissen in een aparte ruimte, is het team van NRH alweer druk bezig om een andere ruimte sfeervol aan te kleden voor het diner.

Na het diner is er de mogelijkheid tot verder borrelen en/of genieten van mooie koffie’s in Het Kaffee.  En als u besloten heeft tot een avondfeest in NRH, dan is het team tijdens uw koffie alweer druk bezig om De Oude Stal om te toveren tot een bruisende feestruimte.

Ook zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van het Kerkplein. Indien gewenst kan hier een grote tent geplaatst worden zodat u nog meer gasten kunt ontvangen. Wij informeren u graag hierover.